Εργοστάσιο παιχνιδιών

Παραμύθι πλάι στο Τζάκι

Τα ξωτικά όλο τον χρόνο ,εκτός από τα Χριστούγεννα που έχουν πολλή δουλειά , τους αρέσει να κάθονται κοντά στον Άγιο Βασίλη και να ακούνε ιστορίες από την ζωή του. Πως μεγάλωσε, ποιοι ήταν  οι αγαπημένοι του φίλοι και με τι παιχνίδια του άρεσε να παίζει όταν  ήταν μικρός. Έτσι λοιπόν φέτος με αφορμή τα γενέθλια του, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα παραμύθι με μια αλήθεια για την ζωή του αγαπημένου τους Άγιου Βασίλη και να το αφηγηθούν στα παιδιά. Ακούστε το καλά και άλλο ένα στοιχείο είναι εκεί για να σας βοηθήσει να λύσετε το μυστήριο της ηλικίας του.

Santa’s Quiz

Όλα τα παιδιά στο ελεύθερο τους χρόνο παίζουν κάποιο επιτραπέζιο παιχνίδι με τους φίλους τους. Την φετινή χρονιά στο The Christmas Factory, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μαζί με όλα τα παιδιά της πόλης ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο επιτραπέζιο. Τόσο     τεράστιο που δεν χωράει σε τραπέζι. Τα ξωτικά είναι ήδη στο εργοστάσιο παιχνιδιών και διαμορφώνουν μια μεγάλη αίθουσα σ’ ένα γιγάντιο διαδραστικό παιχνίδι με γρίφους, ερωτήσεις και αληθινά εμπόδια. Ρίξε το τεράστιο ζάρι και κάνε γρήγορα….Η επόμενη ομάδα πλησιάζει. Ποιος θα καταφέρει να πάρει πρώτος το κλειδί για να λύσει το μυστήριο του Άγιου Βασίλη.

Τα Ταξίδια του Άι Βασίλη

Μέχρι τώρα στέλνανε τα γράμματα τους μόνο τα παιδιά στον Άγιο Βασίλη. Την φετινή χρονιά στο The Christmas Factory ανατρέπονται όλα. Ο Άγιος Βασίλης στέλνει card postal από τις αγαπημένες του χώρες που επισκέπτεται κάθε χρόνο σε όλα τα παιδιά και τους τις χαρίζει για ενθύμιο. Τρέχα στο εργοστάσιο παιχνιδιών, χρωμάτισε

την κάρτα, μάντεψε από ποια χώρα είναι και βρες ακόμα ένα  στοιχείο μυστηρίου.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

12:00

Ανάποδα Χριστούγεννα

17:00

Ανάποδα Χριστούγεννα

Hμέρες μέχρι τα Χριστούγεννα ...

Days
Hours
Minutes
Seconds