Αρχηγείο Αϊ Βασίλη

Οι μικροί Τυμπανιστές

Πάρτυ χωρίς μουσική γίνεται; Όχι! Οι εορτασμοί για τα γενέθλια του Αϊ Βασίλη φέτος, θα γίνουν με τυμπανοκρουσίες. Μπες στο Αρχηγείο του, πιάσε ένα τύμπανο που θα σου δώσουν οι ξωτικό τυμπανιστές  και μάθε να παίζεις το happy birthday τόσο δυνατά ώστε να το ακούσει και να ευχαριστηθεί. Μέτρα καλά τον ρυθμό. Εκεί είναι η απάντηση στην ερώτηση που ψάχνεις για να λύσεις το μυστήριο.

Το μαγικό των Ξωτικών

Οι εκπλήξεις στο φετινό The Christmas Factory δεν σταματάνε!! Γενέθλια είναι αυτά!! Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους κινούμενο σχέδιο με το όνομά τους και να το δουν να προβάλλεται στην μεγάλη οθόνη του αρχηγείου του Άγιου Βασίλη. Παρατήρησε καλά το δημιούργημά σου στην προβολή και ποιος ξέρει μπορεί να περνάει δίπλα από το στοιχείο που ψάχνεις για να λύσεις επιτέλους το μυστήριο της ηλικίας του Αϊ Βασίλη.

Ο θρόνος του Αϊ Βασίλη

Είναι η στιγμή που περιμένουμε όλο τον χρόνο. Να συναντήσουμε τον Αϊ Βασίλη από κοντά. Ιδιαίτερα φέτος που θα γιορτάσει και τα γενέθλια του μετά από τόσα χρόνια. Σας περιμένει δίπλα στην τεράστιά του τούρτα να φωτογραφηθείτε και να τον βοηθήσετε να   σβήσει το κερί του κάνοντας και εσείς την δική σας ευχή.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

12:00

Ανάποδα Χριστούγεννα

17:00

Ανάποδα Χριστούγεννα

Hμέρες μέχρι τα Χριστούγεννα ...

Days
Hours
Minutes
Seconds