ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΛΛΑΓΗΣ – ΑΚΥΡΩΣΗΣ

 

Τα προϊόντα της Εταιρείας είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών και αναφέρονται τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες τους αναλυτικά.

 

Υπαναχώρηση :

Εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής για αγορές μέσω eshop. Στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε την υπαναχώρηση από τη σύμβαση αγοράς μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν άθικτο ως παρελήφθη, χωρίς χτυπήματα ή άλλα σημάδια, με την πλήρη και χωρίς φθορές συσκευασία του καθώς και τυχόν παρελκόμενα, συνοδευόμενο από τα πρωτότυπα έγγραφα / αποδείξεις που το συνόδευαν κατά την παράδοση. Τυχόν αλλαγή προτίμησης από «αλλαγή» σε «επιστροφή χρημάτων» δεν είναι εφικτή μετά το πέρας των 14 ημερών.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας και την απόδειξη της ακεραιότητάς του (Εξαιρούνται οι περιπτώσεις τυχόν κατασκευαστικής αστοχίας ή ελαττωματικού προϊόντος που πιστοποιείται μετά την επιστροφή του προϊόντος και μετά από ενδελεχή έλεγχο από την Εταιρεία) εκτελείται Επιστροφή Χρημάτων με το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική συναλλαγή.

Οδηγίες

Συμπληρώνετε το Έντυπο Επιστροφής που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία, σημειώνοντας το κουτάκι που αναγράφει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ και συμπληρώνοντας τα στοιχεία που αφορούν τον τραπεζικό λογαριασμό, ακριβώς όπως σας ζητούνται (αν η παραγγελία έγινε με αντικαταβολή) ή τη σημείωση πως η αγορά έγινε με Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη  κάρτα.

Τοποθετείτε το έντυπο επιστροφής στη συσκευασία σας.

Επιστρέφετε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του.

Τοποθετείτε εξωτερικά του πακέτου το αυτοκόλλητο Voucher επιστροφής και παραδίδετε το πακέτο σας στην εταιρεία ACS courier .

Αν παραληφθεί οποιαδήποτε από τις παρακάτω οδηγίες η επιστροφή δε θα γίνει δεκτή από την εταιρία μας.

Επιβάρυνση

Αν η επιστροφή των αγαθών γίνεται για λόγο που δε βαρύνει την εταιρεία μας, η επιστροφή παραγγελίας επιβαρύνεται με ποσό 2€, το οποίο παρακρατείται από την επιστροφή χρημάτων και δεν καταβάλλεται στην ACS Courier ταχυμεταφορική εταιρεία.

Αν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική επιθυμείτε, τότε δε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το voucher επιστροφής που περιλαμβάνεται και θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών, το οποίο και θα καταβάλετε στη μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε τη στιγμή που θα αποστείλετε το πακέτο.

Αν η επιστροφή των αγαθών οφείλεται σε υπαιτιότητα της εταιρίας, η Dreamstar IKE δεσμεύεται να αναλάβει τα έξοδα αποστολής κατόπιν συνεννόησης.

 

Αλλαγή :

Εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής ανεξαρτήτως τρόπου αγοράς. Στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε την αλλαγή του προϊόντος και την αντικατάστασή του με άλλο, μπορείτε να επιστρέψετε το προς αλλαγή προϊόν άθικτο ως παρελήφθη, χωρίς χτυπήματα ή άλλα σημάδια, με την πλήρη και χωρίς φθορές συσκευασία του καθώς και τυχόν παρελκόμενα, εντός της συσκευασίας του.

Οδηγίες

  • στο e-shop για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα, ακολουθώντας τη διαδικασία :
  1. Μέσα στο πακέτο που παραλάβατε θα βρείτε ι) το Έντυπο Επιστροφής και ιι) το συμπληρωμένο Voucher Επιστροφής της ταχυμεταφορικής εταιρείας (ACS Courier)
  2. Συμπληρώνετε το Έντυπο Επιστροφής με τα στοιχεία της αγοράς σας & σημειώνετε το κουτάκι, όπου αναγράφεται ΠΙΣΤΩΣΗ/ΑΛΛΑΓΗ
  3. Τοποθετείτε το Έντυπο Επιστροφής στη συσκευασία
  4. Επιστρέφετε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του.
  5. Τοποθετείτε εξωτερικά του πακέτου το ήδη συμπληρωμένο αυτοκόλλητο Voucher Επιστροφής

Παραδίδετε το πακέτο σας στην ACS Courier

  1. Είτε πριν είτε μετά την ανωτέρω από 1 έως 6 διαδικασία επιστροφής του προς αλλαγή προϊόντος, μπορείτε να προβείτε στην καινούρια παραγγελία, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μιας κανονικής παραγγελίας και για να γίνει αφαίρεση του ποσού / υπολοίπου που προκύπτει από τα επιστρεφόμενα είδη σας,θα πρέπει στο πεδίο ‘’Σχόλια’’ να σημειώσετε τη λέξη ‘’Αλλαγή’’. Να σας ενημερώσουμε πως, το τελικό ποσό με την πίστωση δε θα σας φανεί αυτόματα την ώρα που εκτελείτε την παραγγελία σας, αλλά θα αφαιρεθεί λογιστικά από πλευράς μας αφού γίνει η επεξεργασία της επιστροφής σας.

Αν παραληφθεί οποιαδήποτε από τις παρακάτω οδηγίες η επιστροφή δε θα γίνει δεκτή από την εταιρία μας.

Επιβάρυνση

Η επιστροφή παραγγελίας επιβαρύνεται με ποσό 2€, το οποίο δε θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία, αλλά θα προστεθεί στην αλλαγή σας και θα πληρωθεί με την παραλαβή της.

Αν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική επιθυμείτε, τότε δε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το voucher επιστροφής που περιλαμβάνεται και θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών, το οποίο και θα καταβάλετε στη μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε τη στιγμή που θα αποστείλετε το πακέτο.

 

Ακύρωση :

Ακύρωση της παραγγελίας είναι δυνατόν να γίνει σε οποιαδήποτε φάση πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας της παραγγελίας. Εφόσον έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική διαδικασία της παραγγελίας και δεν έχει εκτελεστεί η παραγγελία σας, δηλαδή το προϊόν δεν έχει αποσταλεί, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.