Τρόποι Πληρωμής

Διατίθενται οι παρακάτω τρόποι εξόφλησης της παραγγελία σας, ανάλογα με τον τρόπο παράδοσης που έχετε επιλέξει.

  1. Με αντικαταβολή (μόνο για παράδοση στο χώρο σας με courier – επιβάρυνση 2,00€)

Κατά την παραλαβή / παράδοση στο χώρο σας του δέματος πληρώνετε τη συνολική αξία της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένου του κόστους αντικαταβολής και αποστολής, σε μετρητά στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας

  1. Με τραπεζική πληρωμή

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, πληρώνετε τη συνολική αξία της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένου τυχόν κόστους αποστολής, με κατάθεση ή μεταφορά (φυσική ή e-banking) του ποσού σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των συνεργαζομένων Τραπεζών

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  –  IBAN : GR47 0172 0410 0050 4108 9318 901

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK-IBAN: : GR9002606300000090201064601

και αποστέλλετε το αντίγραφο του τραπεζικού αποδεικτικού πληρωμής με e-mail στο hello@dreamstar.gr, γράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας.

  1. Mε χρήση πιστωτικής (credit) – χρεωστικής (debit) κάρτας

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, πληρώνετε τη συνολική αξία της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένου του τυχόν κόστους αποστολής, χρησιμοποιώντας πιστωτικές / χρεωστικές / κάρτες Visa, MasterCard.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας.  Το www.thechristmasfactory.gr   δεν επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας, καθώς η ολοκλήρωση της παραγγελίας, ήτοι η αποπληρωμή των Προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πραγματοποιείται σε τραπεζικό περιβάλλον. Στη (secure) τραπεζική φόρμα συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CVV/CVC). Δεν αποθηκεύεται ο αριθμός της κάρτας σας, επομένως για κάθε αγορά στο κατάστημά μας που επιθυμείτε να εξοφλήσετε μέσω κάρτας, θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας.  Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του www.thechristmasfactory.gr

 

Σημαντική Σημείωση: Για αγορές ύψους άνω των 500€, ο τρόπος πληρωμής θα πρέπει να είναι είτε με πιστωτική / χρεωστική κάρτα είτε με προσωπική επιταγή ημέρας είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Αποκλείεται η πληρωμή με μετρητά ή αντικαταβολή (Ν.4446/2016 – ΦΕΚ: Α 240 /22.12.2016)

Τρόποι Αποστολής - Παραλαβής

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (τηλεφωνικώς / μέσω e-mail / on-line), ενημερώνεστε για το χρόνο παραλαβής της από το κατάστημά μας ή παράδοσής της στο χώρο σας.

Από τη στιγμή που το προϊόν είναι διαθέσιμο, η παραγγελία αποστέλλεται στο χώρο σας εντός τριών (3) ημερών με ταχυμεταφορική εταιρεία

Αγορές αξίας άνω των 59 ευρώ δεν επιβαρύνονται με κόστος μεταφοράς και αντικαταβολής.

Αγορές αξίας κάτω των 59 ευρώ επιβαρύνονται με κόστος μεταφοράς 3 ευρώ και αντικαταβολής 2 ευρώ. Δεν ισχύουν δωρεάν μεταφορικά για πολύ ογκώδη και βαριά εμπορεύματα, για τα οποία θα υπάρχει χρέωση, ανάλογα με το βάρος τους.

Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή τυχόν ζημιά προκληθεί κατά την αποστολή της παραγγελίας. Μετά από την παραλαβή υποχρεούστε να ελέγξτε άμεσα τα προϊόντα, έτσι ώστε σε περίπτωση ζημιάς, να μπορούμε να ζητήσουμε τη νόμιμη αποζημίωση από το μεταφορέα.