Εργαστήριο Barbie και Hot Wheels

Θα ταξιδέψετε σε ένα κόσμο ονειρεμένο μαζί με την αγαπημένη σας κούκλα Barbie! Θα γνωρίσετε από κοντά τις Fashionistas, την BarbieΠεριπέτεια Διαστήματος, την Barbie Πριγκίπισσα με τα Μαγικά Μακριά Μαλλιά και θα καλέσετε τις φίλες σας για παιχνίδι στο Σπιτάκι-Βαλιτσάκι & στο φανταστικό Σούπερ Τροχόσπιτο της Barbie! Mε τα Ηοt Wheels θα ζήσετε απίστευτες στιγμές γεμάτες κόντρες και ταχύτητες!!! Και θα μάθετε τα πάντα για τη νέα τρέλα Ηοt Wheels TrackBuilders για να φτιάχνετε τις δικές σας πίστες όπως εσείς θέλετε!!!Εργαστήριο Κάισσα


Ποιοι είμαστε και οι εκδηλώσεις μας :

Η εταιρεία Κάισσα ιδρύθηκε το 1985 από μια παρέα σκακιστών ως ένα αμιγώς σκακιστικό κατάστημα. Σύντομα επέκτεινε τις δραστηριότητες της και σε άλλες, πρωτοποριακές για την Ελληνική αγορά κατηγορίες παιχνιδιών όπως τα Παιχνίδια με Συλλεκτικές Κάρτες, τα Επιτραπέζια Στρατηγικής & Φαντασίας, τα Παιχνίδια Ρόλων και τα Παιχνίδια με Μινιατούρες.

Είμαστε ενθουσιώδης με τα προϊόντα που έχουμε και πιστεύουμε στο θετικό αντίκτυπο που έχουν σε όλους όσους τα γνωρίζουν ανεξάρτητα από την ηλικία τους . Στις Εκδηλώσεις μας προσπαθούμε να προσαρμοζόμαστε μέσα από την ποικιλία των παιχνιδιών μας στο κατάλληλο προφίλ παιχνιδιού ανάλογα με την περίσταση . Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα παραγωγικό τρόπο παιχνιδιού και να μοιραστούμε αυτόν τον ενθουσιασμό μας για τα παιχνίδια μας .

Ηλικιακή Εστίαση παιχνιδιών :
Ηλικιακά χωρίζονται σε κάποιες βασικές κατηγορίες και τύπους:
Ηλικίες 4+ : Παιχνίδια με κυρίως εστίαση σε αντανακλαστικά και μνήμη . Φιλικά προς όλες τις ηλικίες και ιδανικά για οικογενειακό παιχνίδι .
Ηλικίες 8+ : Παιχνίδια που εισάγουν σε πρώτο βαθμό την στρατηγική και λογική σκέψη πάντα μέσα από το πρίσμα μιας φιλικής για όλους ατμοσφαίρας και με μέσο χρόνο παιχνιδιού .
Ηλικίες 12+ : Πιο περίπλοκα επιτραπέζια με μεγαλύτερο μέσο χρόνο παιχνιδιού , μεγαλύτερη απαίτηση στρατηγικής σκέψεις και πιο ώριμη θεματολογία .
Παιδαγωγικά οφέλη :
 Οικογενειακό παιχνίδι
 Ανάπτυξη δεξιοτήτων
 Λογική σκέψη
 Βασικά η ανεπτυγμένα μαθηματικά
 Στρατηγική
 Παιχνίδια Γνώσεων
 Λογο-θεραπευτική χρήση
 ΚοινωνικοποίησηΣχεδιαστήριο των ξωτικώνΠαιδιά ελάτε να δημιουργήσουμε υπέροχα στολίδια για να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της SKAG!

Θα μάθουμε πώς να φτιάχνουμε εύκολα απίστευτές Χριστουγεννιάτικες κάρτες, Χάρτινα Αστέρια 3D, Αγγελάκια με πένες και φαρφάλε, χάρτινα στολίδια, χιονάνθρωπους με καπάκια και άπειρα άλλα στολίδια. Επίσης στο εργαστήρι της SKAG θα έχετε την ευκαιρία να ζωγραφίσετε και να μπείτε στο διαγωνισμό της SKAG για να κερδίσετε υπέροχα δώρα !