Παιχνιδια Fun Park

Καρουσέλ
Καρουσέλ Μια υπέροχη κυκλική βόλτα μέσα στα πιο ονειρικά χριστουγεννιάτικα παραμύθια χαρίζει το κλασικό Ιταλικό καρουζέλ. Το να το κοιτάζει κανείς είναι απόλαυση. Το να κάνει γύρω γύρω μαζί του είναι καθαρή διασκέδαση!

Ρόδα η κλασσική
Ρόδα η κλασσική … Ρόδες υπάρχουν πολλές…Η ρόδα 20 μέτρων όμως του The Christmas Factory, είναι η ψηλότερη ρόδα που έχει ποτέ κοσμήσει το κέντρο της Αθήνας! Μπροστά ακριβώς από το Εργοστάσιο Παιχνιδιών χαρίζει όλη τη γιορτινή ομορφια του Christmas Factory πανοραμικά, αλλά και την Ακρόπολη.

Παγοδρόμιο
Παγοδρόμιο Τριπλό λουπ; Ίσως για τους έμπειρους! Για όλους τους υπόλοιπους, το παγοδρόμιο, είναι από τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια. Οι επισκέπτες φορούν τα παγοπέδιλα τους και περνάνε αξέχαστες στιγμές στο 300τμ και σχήμα οκταγώνου παγοδρόμιο, στην κεντρική αυλή του Christmas Factory!

Συγκρουόμενα…Αυτοκίνητα
Συγκρουόμενα…Αυτοκίνητα Έχω και αμάξι, πάμε μια βόλτα; Όλοι λατρεύουμε τα συγκρουόμενα και μερικά ακίνδυνα μπαμ μπουμ εγγυώνται απεριόριστα γέλια, όσες και οι βόλτες που θα κάνουμε παρέα τους!

Roller Coaster Tornado...
Roller Coaster Tornado... Πάνω, κάτω και ξανά στον ουρανό, αυτό χαρίζει o.. «τυφώνας» διασκέδασης που ακούει στο όνομα Roller Coaster Tornado! Κάθε στροφή είναι γεμάτη με φωνές, γέλια και χαρούμενα αναψοκοκκινισμένα πρόσωπα. Κάπως έτσι πρέπει να νιώθει και ο Άη Βασίλης καθώς πετάει με το έλκηθρό του!

Κλασικό Τρένο
Κλασικό Τρένο Ένα μαγικό τρενάκι διασχίζει κάθε χρόνο το «The Christmas Factory» και γνωρίζει στους επισκέπτες κάθε γωνιά του αγαπημένου εργοστασίου. Απολαύστε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα και «μυρίστε» παντού γιορτή & ευτυχία!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

χρυσος χορηγος

χορηγοι εργαστηριων

 

χορηγοι εγκαταστασεων

 

χορηγοι μαγικου τροχου

Χορηγοι Επικοινωνιας

 

διοργανωση – χωρος εκδηλωσης – σταθμευση

 

χορηγοι

χρυσος χορηγος

χορηγοι εργαστηριων

 

χορηγοι εγκαταστασεων

 

χορηγοι μαγικου τροχου

Χορηγοι Επικοινωνιας

 

διοργανωση – χωρος εκδηλωσης – σταθμευση